Quick Support

Werkplek op uw kantoor

Brima ICT- en Clouddiensten als uw netwerkbeheerder

Bij Brima ICT- en Clouddiensten hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Bij ons staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. En aangezien uw werkplekken, uw medewerkers en uw automatisering van het allergrootste belang zijn binnen uw bedrijfsproces, nemen wij u de rol van netwerkbeheerder en/of werkplekbeheerder graag uit handen.

Met ons werkplekbeheer bieden wij u als klant hoogstaande persoonlijke service van het hoogste niveau. Wij zetten uw belangen altijd voorop, zodat er binnen uw bedrijf altijd gewerkt kan worden. En daarvoor geven wij u graag 100% garantie. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dus hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, onze helpdesk is u graag van dienst.

Projectbegeleiding en consultancy

Brima ICT- en Clouddiensten kan naast de technische ondersteuning en producten op ICT gebied ook het volledige voortraject, de begeleiding en de bijbehorende evaluatie verzorgen. Onze projectmanager kan enerzijds op procesmatig gebied, maar anderzijds ook op producttechnisch gebied samen met u het project begeleiden.

Mail ons